Dizajn i Arhitektura, Svijet

U Dubaiju se gradi zabavni park vrijedan 2,8 milijardi dolara

Za septembar 2016. godine najavljeno je otvaranje zabavnog parka u Dubaiju vrijednog 2,8 milijardi dolara. Šeici iz Dubaija definitivno žele ostati na vrhuncu luksuza, izgradnjom nevjerojatnih futurističkih zdanja.

Park će sadržavati tematske zone i znamenitosti poput vodenih parkova, Legolanda, daška Bollywooda, Hollywooda i brojnih drugih zabavnih sektora. Planirana je izgradnja ukupno 100 različitih atrakcija, prenosi Business Insider.

Osim toga, posjetiteljima će biti omogućen i smještaj, kao i restoranska ponuda na ukupno 25 milijuna kvadratnih metara, koliko će ukupno zauzimati zabavni park.

Projekt novog zabavnog parka samo je jedan u nizu pokušaja da se od Dubaija, koji je značajan poslovni centar izgradi primamljiva turistička destinacija.

Brojne svjetske turističke destinacije imat će svoju repliku u Dubaiju, a osnovni cilj je da se na jednom mjestu napravi originalna i nezaobilazna turistička ponuda.


Komentari

komentara

Preporuka za vas

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena Obavezna polja *

Možete koristiti HTML tagove i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>