BiH, Vijesti

Svečano otvoren GP Ivanica: Izgradnja koštala 2 miliona KM

Novoizgrađeni Granični prijelaz Ivanica u općini Ravno u Hercegovini, na cestovnom smjeru Trebinje – Dubrovnik, svečano je otvoren u utorak, u 10 sati, a svečani čin otvaranja obavili su član Predsjedništva BiH Dragan Čović i direktor Uprave za neizravno oporezivanje Miro Džakula.

Izgradnja ovoga važnoga graničnoga prijelaza stajala je 2 miliona KM, a sredstva su osigurana iz Uprave za neizravno oporezivanje BiH.

Svečanom činu otvaranja nazočili su predsjedateljica Zastupničkoga doma PS BiH Borjana Krišto, predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara, premijer HNK-a Nevenko Herceg, načelnik općine Ravno Andrija Šimunović, gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković,direktor GP BiH Zoran Galić te predstavnici općina Ivanica i Trebinje.

Novi prijelaz ima četiri saobraćajne traka (dva za ulaz i dva za izlaz) i svu ostalu infrastrukturu potrebnu za brži protok ljudi i roba, a izgrađen je po europskim standardima, prenosi Fena.

 

Izvor:narod.ba


Komentari

komentara

Preporuka za vas

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena Obavezna polja *

Možete koristiti HTML tagove i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>