Dizajn i Arhitektura, Stanovi

Savršen mali stan u Beogradu za mladi bračni par

Stan po mjeri mladog modernog bračnog para…

Projekt doma za mladi bračni par Katarinu i Igora započeo je sredinom prošle godine u izvedbi beogradskog studija Autori. Projekt je podrazumijevao potpuno preuređenje stana površine 80 kvadrata, a rezultat je ugodan i topao prostor za život s mnogo svjetla. U pitanju je stan u samom centru Beograda, u zgradi iz šezdestih godina prošlog stoljeća, tipičnoj za stambenu beogradsku arhitekturu iz tog razdoblja.

U skladu sa željama investitora koji imaju moderan pogled na organizaciju životnog prostora, kreiran je potpuno pregledan, otvoren i svijetao prostor. Autori su fokusirali aktivnosti u jedan dominantni, centralni prostor oko kojeg se ostali sadržaji dalje razvijaju.

2

Ovaj prostor uključuje dnevnu sobu, kuhinju i blagavaonicu, na koju se nadovezuje radna soba odvojena staklenom pregradom. Noćna zona s kupaonica je jasno odvojena i gleda na raskošno zelenilo u unutrašnjosti bloka.

Velik broj komada namještaja u interijeru Autori su namjenski dizajnirali za ovaj prostor – kuhinjski blok, police, rasvjetu, klupe, komade u kupaonici. I na taj dio interijera su posebno ponosni te kažu: Promišljanje i realizacija ovih ‘custom made’ komada je zaista izazov za nas. Takođe, vrlo brižljivo smo pristupili odabiru materijala i boja. Namjenski osmišljen namještaj kombiniran je s vintageprimjercima koji su restaurirani, kao i s modernim dizajnom poput FLOS i Vertigo Bird rasvjete.

Volimo raditi interijere privatnih stambenih prostora gdje nam je cilj da svaki od njih bude posebna priča o korisniku, što je zaista izazovan zadatak, zaključili su za kraj Autori koje čine Maja Trbović, Dušan Nenadović, Dijana Novaković, Aleksandra Nikitin.


1 2 3 4 5 7 8 9 10 11 12 13 14 15 autoristan8.jpg.pagespeed.ce.06iLZmRDS8


Komentari

komentara

Preporuka za vas

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena Obavezna polja *

Možete koristiti HTML tagove i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>