BiH, Vijesti

Sarajevo je dobilo novi luksuzni hotel Malak Regency

U Sarajevu je ove jeseni zablistao novi luksuzni hotel Malak Regency, ovjenčan sa pet zvjezdica i smješten na Ilidži, u ulici Hrasnička cesta bb, nedaleko od Vrela Bosne.

Ovaj vrhunski i savremeni hotel u svojoj ponudi ima 174 luksuzne i komforne sobe i apartmana, raspoređene na sedam spratova. Moderan dizajn, elegancija i izvanredna udobnost te pažljivo odabrani detalji interijera impresionirat će i najzahtjevnije goste.

Iz uprave hotela ističu kako je uočeno da u Sarajevu postoji potreba za jednim ovakvim kompleksom i svim njegovim pratećim sadržajima. U izgradnju i opremanje hotela do sada je uloženo 30 miliona KM, uz učešće domaćih izvođača radova te dajući prednost domaćim proizvođačima prilikom opremanja kompletnog hotela.

Posjetiocima su na raspolaganju dva restorana: “Gourmet” – ekskluzivni a la carte restoran profinjenog ambijenta te “Bistro” – elegantan i relaksirajući restoran neformalnog ambijenta koji pruža opuštenu atmosferu sa pogledom na zelenu oazu Ilidže i sarajevske olimpijske planine. Za ugodno druženje s prijateljima i opuštanje nakon napornog dana, tu je i “Café Orient” – prostrana caffe slastičarna sa prekrasnom ljetnom terasom.

Wellness & spa centar Hotela Malak Regency nudi priliku za opuštanje u turskom hamamu ili sauni, rekreaciju u moderno opremljenoj teretani ili prostranom bazenu. Ekskluzivna wellness ponuda uključuje i masaže, tretmane za njegu lica i tijela, spa rituale i aranžmane te usluge personalnog trenera.

Posebna ponuda za organizaciju sastanaka, konferencija, sportskih događaja i zabava, izdvaja nas od konkurencije. Za aktivnosti tog tipa, na raspolaganju su Regency konferencijska sala (kapaciteta 120 gostiju, uz najsavremeniju audio i videoopremu te sa kabinama za simultano prevođenje) i jedinstvena Malak višenamjenska sala, (površine 800 m2 i kapaciteta do 500 gostiju), idealna za različite sportske manifestacije kao i događaje u velikom teatarskom stilu.

 

Izvor:Klix.ba


Komentari

komentara

Preporuka za vas

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena Obavezna polja *

Možete koristiti HTML tagove i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>