BiH, Vijesti

Izgradnja nove dobojske bolnice na proljeće

Banjaluka – Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik razgovarao je danas u Banjaluci sa direktorom kineske kompanije “Sinofarm” za međunarodne projekte Zeng Huanmingom o izgradnji nove zgrade bolnice u Doboju, koja bi mogla početi već na proljeće naredne godine.

Narednih dana delegacija kineske kompanije “Sinofarm” posjetiće dobojsku bolnicu, kao i lokaciju predviđenu za izgradnju nove bolničke zgrade, za dobojsku regiju izuzetno važnog objekta.
Današnji sastanak je nastavak razgovora koji su vođeni u novembru prošle godine u Pekingu, saopšteno je iz kabineta predsjednika Srpske.

Kompanija “Sinofarm” je vodeća kineska kompanija u oblasti zdravstva, a ovo je njihova četvrta posjeta Republici Srpskoj.

Sastanku su prisustvovali i ministar zdravlja i socijalne zaštite Dragan Bogdanić i ministar finansija Zoran Tegeltija, kao i direktor dobojske bolnice Milorad Živković. /

 

Izvor:glassrpske.com


Komentari

komentara

Preporuka za vas

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena Obavezna polja *

Možete koristiti HTML tagove i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>