Namještaj

Colletto – krevet koji mijenja oblik

“Colletto” je patentirani krevet za spavaću sobu sa dizajniranom ivicom koja dopušta da pobjegnete od svakodnevice i potpuno se relaksirate. U pitanju je krevet posebnog i neobičnog dizajna koji je osmislila mlada dizajnerka iz Slovenije, Nuša Jelenec, za kompaniju “Lago”.

Ovaj mekan i udoban krevet bez oštrih ivica idealan je za djecu i tinejdžere. Obruč od meke pjene oko dušeka stvara vizuelnu i zvučnu barijeru koja omogućuje opuštajuću atmosferu, a sam obruč je pričvršćen za krevet “Velcro sistemom” i u potpunosti se može odvojiti. “Vrat” kreveta se može zavrnuti kao rolka na tri načina: otvoren, polu zatvoren i potpuno zatvoren za stvaranje intimnije atmosfere.

Mekane stranice omogućuju interakciju između proizvoda i korisnika, pa tako stranice mogu biti spuštene ili podignute u zavisnosti od raspoloženja. Dinamičan dizajn ovog kreveta dozvoljava da ga oblikujete po vašoj želji.  Možete i jednu stranu da podignete, a drugu ostavite spuštenu. A, ako ste kreativni, mogu se napraviti i drugi interesantni oblici.

“Colletto” je napravljen od elastičnog materijala koji može biti jednobojan ili dvobojan. Posebna pogodnost je to što se navlaka može skinuti, oprati i ispeglati.

Colletto-–-krevet-koji-menja-oblik-1-Copy-1024x569 DK3E4174.tif Colletto-–-krevet-koji-menja-oblik-3-Copy-1024x569 Colletto-–-krevet-koji-menja-oblik-4-1024x568

 

Foto – lago.it / designbest.com


Komentari

komentara

Preporuka za vas

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena Obavezna polja *

Možete koristiti HTML tagove i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>