Tehnika

Centralno usisavanje

Sistem za centralno usisavanje prašine ili centralni usisivač prašine je moderna i kvalitetna solucija za rješenje problema kod čišćenja unutrašnjeg prostora od prašine i nečistoća. Jednostavno se ugrađuje u objekte u toku izgradnje i u već postojeće stambene prostorije u kojima boravite.

To je sistem koji sprovodi prašinu kroz cevi postavljenih u zidu do centralnog usisivača, koji je obično postavljen u nekoj od pomoćnih prostorija.

Kada se crevo za usisavanje stavi u utičnicu
centralni usisivač se automatski uključuje…slijedi udobno usisavanje bez buke i prašine.

Prašina i prljavština se definitivno izbacuju daleko od vaših pluća!

Prednosti centralnog usisivača

Centralni usisivač čuva Vaše zdravlje!Specijalni sistem filtera filtrira vazduh od mikroprašine, polena i grinja i preko ugrađenih cijevi izbacuje ga u atmosferu. Na taj način se obezbjeđuje stopostotna čistoća vazduha koji se udiše.

Praktičniji i moderniji način usisavanja uz manje napora!Ne treba nositi i premiještati težak aparat iz prostorije u prostoriju ili sa sprata na sprat, već je dovoljno utaknuti laku usisnu cijev u utičnicu i na taj način startovati sistem za centralno usisavanje.

Čist vazduh!Pri usisavanju vazduh koji se usisa, za razliku od klasičnih usisivača, prolazi kroz specijalni sistem filtera i ne vraća se u prostoriju, već odlazi iz Vašeg doma u atmosferu. Obični usisivači uklanjaju nečistoću i prašinu, ali ne i mikroprašinu, polen i grinje već ostaju u prostoru u kome se usisava.

Bešumno usisavanje!Pošto se aparat nalazi u podrumu, garaži, kotlarnici ili nekoj nusprostoriji, zvuk koji stvara ne smeta ukućanima tako da mogu da se bezbrižno odmaraju, spavaju, gledaju TV, uče ili nesmetano razgovaraju i za vrijeme korišćenja usisivača.

Spremanje bez napora!Ukoliko se u kuhinji prospe so, šećer ili nešto drugo ili na podu u predsoblju ostane blato ili pijesak od cipela ne mora se vaditi usisivač, metla i lopatica da bi se to počistilo. Uz pomoć specijalnih adaptera koji su deo centralnog sistema za usisavanje ugrađenih u donji dio kuhinjskog elementa ili zida predsoblja otklanjaju se spomenute nečistoće.


Komentari

komentara

Preporuka za vas

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena Obavezna polja *

Možete koristiti HTML tagove i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>