Region, Vijesti

BAU 2015 – Međunarodni sajam arhitekture i građevinarstva od 19. do 24. januara u Minhenu

Sajam BAU je vodeći svjetski stručni sajam arhitekture, građevinskih materijala i sistema. Ponuda sajma je strukturirana, kako prema građevinskim materijalima, tako i po proizvodnim i tematskim oblastima. BAU, sa više od 2.000 izlagača iz 41 zemlje svijeta, pokriva cejlokupno sajmište u Minhenu, tj. njegovih 17 hala na ukupno 180.000m² bruto izlagačke površine.

 

Sajam BAU se obraća svim profesionalcima koji planiraju, projektuju i stvaraju građevinske objekte. Dakle, prisutni su jednostavno svi – od inženjera, arhitekata, projektanata, do građevinskih zanatlija, trgovaca, graditelja i preduzetnika, ali i eksperata iz nauke, razvoja i obrazovanja.

Protekla sajamska manifestacija privukla je više od 230.000 posetilaca iz celog sveta i bila propraćena od strane više od 1.300 predstavnika medija iz 33 zemlje. Paralelno sa sajmom odvijaju se stručne diskusije u formi konferencija i foruma, kao i popularna specijalizovana dešavanja kao što su „Archi-World Academy“ ili „Duga noć arhitekture“.

Više o sajmu BAU 2015 i propratnim manisfestacijama možete pronaći u brošuri BAU News.

Web sajt


Komentari

komentara

Preporuka za vas

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena Obavezna polja *

Možete koristiti HTML tagove i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>